McDonald's – СПЕЦИАЛИЗИРАНА АГЕНЦИЯ АЛТЕРНАТИВЕН САЙТ


„Сънфудс България“ ЕООД

McDonald’s


През 1954 г., когато Рей Крок среща братята Макдоналд в Сан Бернадино, той се удивил на това как добре и колко бързо те обслужили голям брой от гладни шофьори. Колите подхождали към ресторанта, клиентите купували своята храна и без забавяне продължавали своя път. Заключението било ясно за Рей Крок: “Хората се нуждаят от качество, но повече от всичко от бързо обслужване. Те търсят алтернатива на традиционния начин на хранене”. Рей Крок подписва договор с братята Макдоналд, който му позволявал да използва тяхната система на продажби и фирмено име.

Макдоналдс открива своя първи ресторант в България през 1994 г в гр. Пловдив.
От тогава насам Макдоналдс създава и развива повече от 20 ресторанта на територията на БългарияМакдоналдс ПловдивМакдоналдс София


Ресторанти от веригата Макдоналдс може да намерите и в:
Равда, Велико Търново, Плевен, Стара Загора, Ямбол, Варна, Бургас;

ПАРТНЬОРСТВОТО МЕЖДУ
СЪНФУДС БЪЛГАРИЯ И АЛТЕРНАТИВЕН САЙТ


McDonald’s е един от най-известните и предпочитани ресторанти за бързо хранене както в България така в други страни. Също така бранда McDonald’s се нарежда на 1-во място сред любимите за посещение места на малките деца и юноши.

За да запазим, подобрим и засилим магическото обаяние и потребителското преживяване на клиентите на McDonald’s, при създаването и реализирането на различни графични и уеб проекти, екипа от графични и уеб дизайнери на Алтернативен сайт работят с изключително желание и внимание към детайла, винаги проявяват високо ниво на креативност и иновативен подход.

С екипа на Алтернативен сайт се работи лесно, отлична комуникация и съгласуваност с маркетинг екипа на клиента.
Ние ще Ви предложим бърза реакция, страхотни идеи и перфектно реализирани проекти!