Специализирана фирма Happy Rent за LED мебели и оборудване

Happy RentHappy Rent е фирма, която предлага LED мебели и оборудване за Вашето фирмено или лично парти, чрез които да Ви дари един незабравим спомен от това събитие.
Основната идея на компанията е да бъде лидер в тази пазарна ниша като създава трайни отношения със своите настоящи клиенти и партньори.


ЛОГО ДИЗАЙН
за Happy Rent


Създаденото от нас лого за Happy Rent е съставено от фигуративен елемент и словна част, напълно отразяващи стила и мисията на компанията.
В логото основния фокус пада върху стилизираната буква Y, чрез която трябваше предадем мисията на компанията, а именно, че фирмата се старае да направи хората щастливи, като им дарява един незабравим спомен за тяхното важно събитие. Усещането за това е допълнено чрез слогана: We make people happy и чрез използваните топли цветове при създаването на лого дизайна.

След създаване на лого дизайна, разработихме и специален Guideline, който включва правилата и насоките за използване логото, за да може бранда да остане консистентен при цялостната си рекламна комуникацияВизуализация на брандаЛого дизайн guideline за Happy Rent
Брандирани чаши за Happy Rent