Bulgaria news – Създаден от Алтернативен сайт

Bulgaria NewsBulgaria news е информационен новинарски уеб сайт, в който ще се информирате за актуални български новини, събития и тенденции. Медията се стреми да се наложи, като свободна медия, която ежедневно ще отразява всички актуални новини, инициативи и събития, които касаят всеки българин.Изработване на новинарски уеб сайт за медия Bulgaria news.
Уеб сайта е създаден със съвременна и интуативна CMS система за управление и контрол на съдържанието, чрез която се предоставя възможност във всеки един момент на оторизираните журналисти да публикуват своите репортажи, статии и други информационни материали.

Потребителската част на уеб сайта Bulgaria news е специално структурирана, така че тя да бъде 100% потребителски ориентирана. Всеки потребител може бързо и лесно да достигне до търсената информация.

Създаденият уеб сайт Bulgaria news се отличава с уникална визия, отлична структура и много функционални възможности.

Предоставена е възможност и на читателите да изпращат свои новини, информация за предстоящи събития, снимки, видео и аудио материали, които след като да бъдат прегледани от редакторите на медията могат да бъдат публикувани на сайта.