МАКРО М КОНСУЛТ – СПЕЦИАЛИЗИРАНА АГЕНЦИЯ АЛТЕРНАТИВЕН САЙТ

Макро М КонсултСчетоводна агенция МАКРО М КОНСУЛТ предлага професионални счетоводни и ТРЗ услуги, данъчни услуги и консултации, регистрация на фирми, административни и други услуги, спазвайки принципа на индивидуалния подход към всеки клиент. Фирмата има богат опит в извършване на всички видове счетоводни функции, включително определяне на себестойност и изготвяне на финансов анализ.
В лицето на Макро М Консулт ще намерите коректен и дългогодишен партньор, опитен представител пред органите на НАП, прецизност и конфиденциалност.

ЛОГО ДИЗАЙН
за счетоводна агенция Макро М Консулт

Създаденото от нас лого трябваше да бъде комбиниран вариант (фигуративни елементи и словна част), напълно да отразява стила и мисията на компанията.
За създаване на логото използвахме основно формата на квадрата, който символизира баланса, стабилността, сигурността и постоянството. Качества, които открихме при разговорите ни с Макро М Консулт.
Допълнително въздействие постигнахме и чрез използваните цветове. Сивият цвят, който отразява усещането за хармония, стабилност, увереност и сила. Към него добавихме и оранжевият цвят, чрез който да постигнем усещането за приятелство, топлина и енергичност.

В процеса на съвместната ни работа разработихме и фирмени визитки, като запазихме корпоративния стил на компанията.
Фирмени визитки
на Макро М Консулт
Фирмен уеб сайт на счетоводна агенция Макро М Консулт

След разработената корпоративна идентичност за Макро М Консулт, разработихме и динамичен уеб сайт, чрез който да представим услугите, които предлага счетоводната къща.
Сайтът беше разработен така че да улеснява потребителя при намирането на необходимата за него информация, с възможно най-малко действия.