Инстал Инженеринг с нов уеб сайт от Алтернативен сайт


Фирмата е най-големият производител в Източна Европа на тръбни системи за минерални води, полипропиленови /PPR/ и стъклонапълнени полипропиленови /PPR-GF/ тръбопроводи за гореща вода и предварително изолирани стоманени тръби за топлофикационни дружества.

Мисията на Инстал Инженеринг за постоянно развитие и инвестиции в научноизследователска и развойна дейност /НИРД/ заедно с най-добрия екип от специалисти в областта, им дават възможност да предложат цялостни решения от проектиране до монтаж, гарантирайки най-доброто съотношение цена-качество на източноевропейския пазар.


СЪЗДАВАНЕ НА НОВ УЕБ САЙТ
за Инстал Инженеринг

Инстал Инженеринг се довери напълно на екипа на Алтернативен сайт, като възложи отговорната задача за извършването на SEO одит и цялостен редизайн за своя уеб сайт. При изпълнението на дейностите бяха изследвани всички положителни и отрицателни страни на настоящият (старият вариант) уеб сайт и след извършеният анализ бе създадена изцяло нова структура и сегментация на новото съдържание, с цел максимално улесняване на посетителите на сайта да достигнат бързо до конкретно търсената от тях информация.

Създадохме индивидуален и съвременен дизайн за новият уеб сайт на Инстал Инженеринг, като запазихме напълно стила на представяне и корпоративната идентичност на компанията.