Гивис ООД Консервирана Храна за Домашни Любимци

Гивис ООДе производител на висококачествени храни за домашни любимци. Принципът, който компанията следва при своето производство е консервите да бъдат от месо, без оцветители, консерванти и стабилизатори, в удобни опаковки, които ще покрият нуждите на вашия домашен любимец.
Компанията се старае непрекъснато да подобрява качеството на продуктите си, както и обслужването на партньорите си по целия свят.
Освен компетентност, във фирма ГИВИС ООД ще откриете любезно обслужване и богат асортимент от консервирани храни, които се характеризират с високо месно съдържание, балансиран състав, висока енергийност и страхотни вкусови качества.


НОВ ДИЗАЙН НА ЕТИКЕТ
за консервираната храна за домашни любимци
"ПРИЯТЕЛИ"
произведена от ГИВИС ООДФирма Гивис ни се довери за разработката на дизайна за новия етикет за консервирана храна "ПРИЯТЕЛИ", подходяща за кучета и котки.
Дизайнът на етикета трябваше да вдъхва и изразява усещане за силно приятелство и взаимно доверие, което се изгражда между домашните любимци и техните стопани. Също така изобразихме силният момент и емоционалната връзка, когато цялото семейството е заедно, сплотено и щастливо.