Организиране на събития


Специализирана агенция за уеб и графичен дизайн, маркетинг и реклама “Алтернативен сайт“ чрез своя специално обучен и опитен екип от специалисти, заедно и с нашите страхотни и доказали се във времето и реализираните съвместни проекти партньори, ви предлагаме качествена комплексна услуга свързана с организиране събития, както и провеждането и отразяването на вашето специално мероприятие (конференции, специализирани семинари, обучения, тийм билдинг, представяне на нов продукт, специализирани работни срещи, корпоративни и лични партита, концерти и други.).

Услуги свързани с организиране на събитияКато ваш партньор в организирането на вашето събитие, наша основна мисия и цел е отличното планиране и обезпечаване с всичко необходимо, за да придадем онова усещане за комфорт, стил и емоционално преживяване, което вашата аудитория /гости/ ще очаква на вашето мероприятие.

Чрез индивидуален подход съобразен с вида, особеностите и аудиторията на предстоящото събитие, нашите специалисти ще ви съдействат със следните услуги.


 1. КРИЕЙТИВ
 2. Изготвяне на индивидуален дизайн за рекламни печатни материали, информационни банер пана, официални покани, рекламни стени и други.

 3. ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТЕХНИЧЕСКО ОБОРУДВАНЕ
 4. Мултимедия, аудио озвучаване, видео и фото заснемане;

 5. ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО
 6. Изготвяне на програма за събитието.

 7. КЕТЪРИНГ
 8. Осигуряване на кетъринг и обслужващ персонал.

 9. ЛОКАЦИЯ
 10. Осигуряване на локация – наемане на зала, общински или частни помещения и площи, предварителни хотелски резервации, осигуряване на паркинг, осигуряване на организиран транспорт (при необходимост); Издаване на необходимите разрешителни за провеждане на мероприятие (при необходимост);

  1. РЕКЛАМНИ ДЕЙНОСТИ ЗА СЪБИТИЕТО
  2. Изработка и изпращане на персонализирани покани, напомняне по e-mail и телефон, потвърждаване на присъствие 3 работни преди събитието. Изготвяне на медия план и бюджет.

  3. ХОСТОВЕ
  4. Осигуряване на хостове / си за посрещане, регистрация и настаняване на участниците и гостите на събитието.

  5. IT СПЕЦИАЛИСТ
  6. Осигуряване на IT специалист за съдействие по време на събитието.

  7. СИГУРНОСТ
  8. Осигуряване на охрана и VIP охрана за специални VIP лица;

  9. МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ
  10. Осигуряване на медицински представители за оказване на спешна медицинска помощ при необходимост.