Изработка на уеб сайт


 
Вие искате да си поръчате качествена изработка на уеб сайт на разумна цена?

Това е страхотна идея и точно тук може да намерите това, което търсите!
Вие и всички други, които в момента сте отворили тази страница сте заинтересовани и искате да разберете КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ за изработването на вашият уеб сайт, ако това е вашето желание, моля прочете цялата страница.

(Но ако правите само справка и съпоставка на цената за изработка на сайт може да използвате калкулатора за стандартно изчисляване на цена [ТУК].)

Ами добре, нека да започнем с изясняването на два много важни и основни въпроса като:


ЗАЩО ИСКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ УЕБ САЙТ?

изработка на Уеб сайт за вашият личен бранд

Искате да представите себе си, вашият личен бранд в специално онлайн място, което си е само ваше и вие имате пълен контрол върху съдържанието публикувано там. Възползвайки се от предлаганата от нас услуга изработка на уеб сайт вие си осигурявате възможността да доизградите и популяризирате вашият личен бранд. Да представите своите лични умения чрез снимки, видео, аудио или да публикувате статии, представящи вашите задълбочени познания и професионален опит като експерт във вашата област.

Вашите потенциални клиенти, ще имат една предварителна и много добре изградена представа за вас. Те ще очакват и ще искат да получат предлаганата от вас лично професионална услуга, с готовност да си заплатят за нея.

Това е чудесно нали? Разбира се, но това вие вече го знаете, че можете да получавате приходи и да обогатявате вашият професионален практичен опит, помагайки на други хора с вашите услуги.

Също както нашите клиенти разчитат на нас професионално да им помогнем със създаването, с техническа поддръжка на уеб сайта и SEO оптимизирането, за да може информацията за услугите, които предлагат да бъде правилно предадена и да достигнете до възможно най-голям брой потенциални клиенти.

Да това ние наистина го можем. Ако вие искате да изработите уеб сайт за описаните по-горе цели, не се колебайте да отправите вашето запитване и да получите индивидуална цена за изработка на сайт.

Не губете време, направете запитване за цена за изработка още сега от [ТУК ].

Но ако вашите цели са други, малко по-различни от описаните по-горе, моля продължете да четете надолу все още, не е късно да намерите това, което търсите в следващите редове.

изработка на Уеб сайт за вашият стартиращ бизнес

Вие сте регистрирали нова фирма и искате да я представите авторитетно и със стил онлайн, не защото е модерно да си в Интернет, а защото технологиите се развиха много бързо, достъпността до глобалната мрежа стана толкова масова, че всеки търси и намира почти всичко онлайн.

Представянето на бизнеса в онлайн пространството стана един от основните и важни фактори за постигане на развитие и успех.

За това е много важно да представите вашите услуги или продукти достойно по начин, по който да се отличите от другите конкуренти, които вече са онлайн и на пазара преди вас. Вие трябва да се представите, гордо като истински бранд с визия, мисия, ценности, цели и изпълними обещания, с лично внимание и отношение към клиента.

Това са качества, които стават все по-търсени и са изключително важен ключов фактор при създаването на лоялни клиенти.

Искате да инвестирате разумно и в дългосрочен план за изработването на фирмен уеб сайт.

Да оптимизирате и да намалите фирмените разходи за реклама, като използвате всички потенциални възможности за дигитална реклама, които ще си създадете с изработването на фирмения сайт. Да, точно така правилно прочетохте, разходите за реклама наистина могат да се намалят. Дигиталната среда предлага изключително много възможности, но за да се възползвате от тях трябва да имате своя основен източник на информация, това е вашият фирмен уеб сайт и ние с удоволствие бихме го направили за вас.

Уверете се сами в това и заявете вашата индивидуална оферта за изработка на уеб сайт още сега от [ТУК ].

Ако и тук посочените цели не съвпадат с вашите, то може би в следващата точка ще са вашите.

Редизайн на стария уеб сайт

Вие сте фирма с дългогодишна история и завиден професионален опит. Но от постоянната заетост сте пропуснали или по-скоро не сте приоритизирали задачата да осъвремените или подмените стария, но верен до този момент уеб сайт.

Който за съжаление вече не стои така актуално и авторитетно, както преди години, значително е загубил своите челни позиции при търсене в Google. Изместен от по-съвременни, по-адаптивни за мобилни устройства и по-добре SEO оптимизирани съвременни и конкурентни уеб сайтове.

Потребителското преживяване в по-новите дизайни е по-привличащо за потенциалният клиент, печели повече симпатии и създава усещане за доверие.

А когато ваши клиенти или познати все по-често започнат да ви питат защо не обновите или не създадете нов по-добър и съвременен уеб сайт, значи момента за тази стъпка вече е настъпил.

Не позволявайте да губите нови потенциални клиенти само защото не могат да открият вашият уеб сайт при търсене или защото, не се зарежда правилно на мобилните устройства и потенциалния клиент не може да прочете услугите, които му предлагате.

Ние познаваме добре тези проблеми и знаем как да ги решим. Не чакайте твърде дълго, преди да направите тази стъпка.

Поискайте от нас индивидуална оферта за професионална оценка на съдържанието на старият ви сайт и една оферта за създаването на нов, съвременен и конкурентен уеб сайт.

Направете го още сега трябва само да ни изпратите линк към вашия настоящ сайт, контактни данни и да кажете, че желаете оферта за SEO одит и оферта за изработка на нов уеб сайт. Направете го сега от [ТУК ].

КАКЪВ УЕБ САЙТ ИСКАТЕ ДА ИЗРАБОТИМ?

А всъщност знаете ли колко вида уеб сайтове има?Ами ще ви кажа само два.
Някои колеги могат тук да не се съгласят първоначално, но може би, ако прочетат малко по-надолу ще разберат какво се има предвид и ще се съгласят.
Кои са тези два вида?
Стана ли ви любопитно? Ако да, продължаваме натам. Видовете са:
Динамичен уеб сайт (ако за първи път виждаш този термин можеш да прочетеш повече [ТУК ].).
Статичен уеб сайт (ако за първи път виждаш този термин можеш да прочетеш повече [ТУК ].).
Всеки един от тях има своите предимства и недостатъци, но за тях няма да влизам в обяснения тук, може да се информирате от посочените линкове по-горе.

Ако все още се колебаете за кой вид уеб сайт да заявите оферта, моля свържете се с нас за съдействие [0898 217 187 ].

 

Качествена изработка на сайт?

ДА, Това е много важен въпрос, който винаги трябва да си изяснявате, а именно - Какво означава качествена изработка? Според агенцията или човека, който ще създава уеб сайта.

Уважаеми клиенти, много от Вас в търсенето си на специализирана агенция за изработка на фирмени и за личен бранд сайтове, вие често ще попадате на израза ПРЕДЛАГАМЕ КАЧЕСТВЕНА ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ в техните уеб сайтове. Но при много малко от специализираните агенции ще разберете, какво всъщност представлява за тях качествената изработка на един уеб сайт.

При нас в отдела за уеб дизайн към специализирана агенция за уеб и графичен дизайн, маркетинг и реклама Алтернативен сайт, под качествена изработка на уеб сайт разбираме, че създавания бизнес уеб сайт на първо място трябва да бъде потребителски ориентиран (към вашите партньори и крайни клиенти), да предоставя цялата необходима информация в подходящ обем и формат, който е лесно и интуитивно достъпен. На второ място да притежава всички необходими за съответния тип бизнес съвременни функционални възможности. На трето място да се отличава с индивидуален стил и авторитет. На четвърто място да бъде отлично SEO оптимизиран, съгласно съвременната добра SEO практика. На пето последно място, но не и по важност да покрива всички съвременни основни „технически изисквания” .

Защо нашата оферта за изработка на уеб сайт е най-добра?


Всеки клиент който заяви желанието си за изработка на  сайт при нас получава :

  1. Три ценови оферти за изработка на уеб сайт – една икономична, стандартна и премиум.
  2. Договор за изработка на уеб сайт – в който ясно са описани вашите права и нашите задължения при изработката на вашият бизнес уеб сайт.
  3. Безплатно консултиране и съдействие при оформяне на заданието.
  4. Ще получите пълна и комплексна услуга.
  5. Ще получите препоръки и съвети.
  6. Оптимален срок за изработка на сайта.

Искате ли вече да се запознаете с нашите оферти?

Добре, заповядайте ето ги вече, само един клик ви дели.