Изработка на лого с гайдлайн – СПЕЦИАЛИЗИРАНА АГЕНЦИЯ АЛТЕРНАТИВЕН САЙТ

Изработка на лого с гайдлайн


Изработка на лого с гайдлайн е най-предпочитаният вариант от клиенти, представители на малки и средно големи фирми. Този вариант е изключително подходящ за вас, защото нашите графични дизайнери ще създадат три проектни концепции на лого дизайн.
1. В първата лого концепция се съобразно представеното лично виждане на клиента в писменото задание.

2. Втората лого концепция е съобразена до 50% с писменото задание на клиента, останалите 50% представляват индивидуални отличителни характеристики, но асоциирани и припознати и лесно запомнящи се от потребителите на съответния бранш.

3. Третата лого концепция представлява свободното лично и креативно виждане на графичния дизайнер за вашето лого. Този вариант създава възможност клиента за по-голям избор, както и да се запознае с една по-кретивна гледна точка излизаща от рамките на заданието.
След като изберете конкретна концепцията, която Ви харесва при необходимост може да заявите до четири допълнителни корекции. Какви корекции може да заявите?

Това са корекции, които представляват промяна на цветове, удебеляване или изтъняване на графични линии, премахване на елементи, комбиниране на елементи от трите концепции;)След финално одобрение на изработеният лого дизайн вие ще получите от нас:  1. Вашето изработено лого записано на CD носител в цветен и черно-бял вариант в следните файлови формати: векторни (Ai, EPS) и растерни (JPEG, PNG, GIF), за да ви улесним при по нататъшното му използване.
  2. Сертификат за автентичност на създаденото лого, с което се удостоверява, че то е създадено специално за вас.
  3. Специално разработен guideline, в който са описани основните параметри на логото, цветовите схеми, използваните шрифтове и добри практики при използване на логото. Създадения guideline ще послужи както на вас, така и на други дизайнери партньори (ако използвате такива), за да сте сигурни, че създаденото от нас лого ще се използва винаги правилно и в подходящите формати.
  4. Цена за изработка на лого с гайдлайн