ИЗРАБОТКА НА ЛОГО С БРАНД БУК – СПЕЦИАЛИЗИРАНА АГЕНЦИЯ АЛТЕРНАТИВЕН САЙТ

ИЗРАБОТКА НА ЛОГО С БРАНД БУК


Изработка на лого с бранд бук е специализирана услуга , при която се разработват пет концепции на лого дизайн. Първите четири концепции се разработват се разработват съгласно изискванията на клиента, като се използват различните разновидности за лого дизайн (словно или типографско лого, фигуративно лого и комбинация от двете), за да ви предоставим различни възможности за избор. Последната концепция представлява вариант за избор и пресъздава креативното и лично виждане на графичния дизайнер.

След като изберете концепцията, която Ви харесва са допустими до шест допълнителни корекции (корекцията представлява промяна на цветове, удебеляване или изтъняване на графични линии, премахване на елементи, възможност за комбиниране на елементи от другите концепции;)


След финализирането на лого дизайна ще получите от нас:  1. Логото записано на CD носител в цветен и черно-бял вариант в следните файлови формати: векторни (Ai, EPS) и растерни (JPEG, PNG, GIF), за да ви улесним при по нататъшното му използване.
  2. Сертификат за автентичност на създаденото лого, с което се удостоверява, че то е създадено специално за вас.
  3. Специално разработен бранд бук (brand book), който представлява съвкупност от правила, които обясняват как работи вашия бранд. Тези правила трябва да бъдат достатъчно гъвкави, за да позволяват на дизайнерите да бъдат креативни, но и абсолютно еднозначни, за да може да се запази стила на вашия бранд. Научете повече за това защо бранда ви се нуждае от професионално разработен бранд бук.
  4. Цена за изработка на лого с бранд бук