SEO ОПТИМИЗАЦИЯ – РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ АЛТЕРНАТИВЕН САЙТ

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

SEO /Search Engine Optimization/ представлява адаптиране на уеб проекта (уеб сайта, блога, онлайн магазина), към основните правила на търсещите машини Google, Bing, Yahoo и други, за да се постигне максимално най-добър резултат в органичното класиране на уеб проекта, при търсене по определена ключова дума или фраза.

Оптимизацията на Вашия уеб сайт значително ще допринесе за повишаване на авторитета, както и за успеха на бизнеса Ви. С прилагането на SEO оптимизация, търсачките ще класират сайта Ви на по-добри позиции и ще отведат заинтересованият потенциален клиент на Вашият уеб сайт.

Това което SEO оптимизацията НЕ МОЖЕ е да задържи вниманието на посетителите на Вашия сайт. Това го може само Вашето специално подбрано, атрактивно и ценно за потребителите съдържание, което от своя страна ще накара потребителя да запомни сайта или да запази линка към него на своя браузер.

ЗАЩО Е НЕОБХОДИМА SEO ОПТИМИЗАЦИЯТА?

1. За да могат потенциалите клиенти да откриват уеб сайта, когато търсят информация в Google.

2. Инвестирате средства в дългосрочен план (препоръчително е веднъж годишно).

3. Оптимизирате разходите си за онлайн реклама на вашия уеб сайт.

4. Класирате сайта си в челните позиции при Google търсене без да е необходимо да инвестирате допълнително средства.

ЗА КОГО Е УСЛУГАТА SEO ОПТИМИЗАЦИЯ?

1. За всички, които имат уеб сайт и целят да привличат клиенти за продуктите или услугите, които предлагат, както и да оптимизират разходите си за онлайн реклама.

2. За микро и малкия бизнес, които не разполагат с достатъчно финансов ресурс, който да инвестират в онлайн рекламни кампании за привличане повече потенциални клиенти.

КОГА СЕ ПРАВИ SEO ОПТИМИЗАЦИЯ?

1. Паралелно със създаването на уеб сайта.

2. След извършен SEO одит, при който е установено необходимост от SEO оптимизация.

3. При извършване на РЕДИЗАЙН на уеб сайта.


ЗАЯВИ ОФЕРТА