LiveZilla Live Chat Software
ГИВИС ООД | РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ АЛТЕРНАТИВЕН САЙТ
parallax background

ГИВИС ООД


е производител на висококачествени храни за домашни любимци. Принципът, който компанията следва при своето производство е консервите да бъдат от месо, без оцветители, консерванти и стабилизатори, в удобни опаковки, които ще покрият нуждите на вашия домашен любимец.
Компанията се старае непрекъснато да подобрява качеството на продуктите си, както и обслужването на партньорите си по целия свят.
Освен компетентност, във фирма ГИВИС ООД ще откриете любезно обслужване и богат асортимент от консервирани храни, които се характеризират с високо месно съдържание, балансиран състав, висока енергийност и страхотни вкусови качества.


ДИЗАЙН НА ЕТИКЕТФирма Гивис ни се довери за разработката на дизайна за новия етикет за консервирана храна "ПРИЯТЕЛИ", подходяща за кучета и котки.
Дизайнът на етикета трябваше да вдъхва и изразява усещане за силно приятелство и взаимно доверие, което се изгражда между домашните любимци и техните стопани. Също така изобразихме силният момент и емоционалната връзка, когато цялото семейството е заедно, сплотено и щастливо.