LiveZilla Live Chat Software
Онлайн Магазин за Антични Предмети и Авторски Картини
parallax background

ГАЛЕРИЯ БОЖКОВ


Основател и собственик на Галерия Божков ЕООД e Румянка Божкова – доктор по Изобразително изкуство и доцент по рисуване в Архитектурния Факултет на УАСГ.

Румянка Божкова e авторка и притежател на два международни патента за изобретения и живописни технологии. Нейни творби са собственост на престижни наши и международни музеи, галерии, фондации и частни колекции. В експозицията на галерията са представени изящни антикварни предмети, аксесоари и старинни мебели – представящи различни стилове.


ЛОГО ДИЗАЙН
за ГАЛЕРИЯ БОЖКОВ

Създаденото от нас лого трябваше да бъде комбиниран вариант (фигуративен елемент и словна част), напълно да отразява стила и мисията на компанията.

Лого дизайна напълно отразява стила на компанията, пресъздаден чрез стилизирани фигуративни елементи от класическата орнаментика, характерна за античното изкуство, шрифта е специално подбран и допълнително стилизиран, за да се предаде допълнително усещане за обаяние и изящна завършеност.

След създаването на лого дизайна, създадохме онлайн магазина на компанията, в който са представени част от многобройните и лично създадени картини от авторката Румянка Божкова, както и различни предмети с антична стойност.

И на последно място, но не и по важност създадохме дизайна на визитните картички, който съдържа снимка на която са изобразени най-ценните и с най- висока сантиментална стойност антични предмети от личната колекция на Румянка Божкова.