LiveZilla Live Chat Software
Специализирана Фирма за Доставка на Резервни Части
parallax background

АЙ ТРЕЙД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД


е специализирана компания за доставяне на резервни части за професионална строителна, минна и пътностроителна техника, от най-добрите на пазара производители на машини и резервни части.

В I TRADE ENGINEERING работят високо квалифицирани и опитни специалисти, които ще ви консултират, ще ви представят всички възможности за избор на части, както и ще ви препоръчат, на база професионален опит, най-оптималното решение за вашата машина.


ЛОГО ДИЗАЙН
за фирма АЙ ТРЕЙД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Създаденото от нас лого трябваше да бъде комбиниран вариант (фигуративни елементи и словна част), напълно да отразява стила и мисията на компанията.

При създаването на лого дизайна са използвани фигуративни елементи - зъбно колело и латинската буква "i", която е допълнително стилизирана и символизира човешки силует. Словна част, за която е използван специфичен шрифт с допълнително стилизиране от наша страна, за да се получат равни повърхности в горната и долната част на думите и заедно с разделителната линия между тях и слогана на логото формират по специфичен и оригинален начин формата на ключ.ИЗРАБОТКА НА ФИРМЕНИ ВИЗИТКИ
И КОРПОРАТИВНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ