Редизайн на уеб сайт - без загуби в SEO класирането

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ


Днес при съвременните и модерни мобилни технологии за комуникация и мобилният достъп до интернет, позволяващ на всеки един потребител бързо и лесно да достигне до повече и по-конкретна информация, налага на много компании да се замислят за това дали основният им източник на информация - уеб сайта, стои авторитетно представен онлайн. Това е само една от водещите причини много компании да извършат редизайн на своя уеб сайт.

РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ - СЪЩНОСТ


Редизайн на уеб сайт представлява комплекс от действия включващи – предварително извършване на SEO одит на настоящият уеб сайт, актуализиране на CMS системата за администриране и управление на съдържанието в сайта, съвременно изграждане (responsive design) на визуалната (front-end) потребителска част на сайта, SEO оптимизация на уеб сайта съобразена с актуалните правила на добрата SEO практика.


НЕ ПОЛУЧАВАТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО ИСКАТЕ.
Ако не сте доволни от резултатите, които получавате това обикновено означава, че е време да се предприемат действия по редизайн на сайта. Проучете посещаемостта на сайта си и по-точно, колко от посетителите се превръщат в потенциални клиенти и колко от тях се превръщат в клиенти. Тази статистика може да ви покаже какво е необходимо да се промени в самия уеб сайт.
ЦЕЛТА НА САЙТА ВИ СЕ Е ПРОМЕНИЛА
Ако сте като повечето компании, то вашата маркетингова стратегия е доста гъвкава и често се променя при самото й изпълнение. Ясно е, че не е необходимо да извършвате редизайн на уеб сайта си при всяка промяна във вашата маркетингова стратегия, но е добра практика да проверявате по-често дали уеб сайта съответства на новите заложени планове в маркетинговата стратегия. Ако целта на вашият уеб сайта се е променила, актуализирайте съдържанието и визията на вашия уеб сайт, така че той да съответства на поставените цели.

Например ако сайта ви се насочва към по-младата аудитория, то тогава може би било добре да се включат подканващи фрази и допълнителни полезни материали (постове, pdf материали, безплатни книги и ръководства и т.н.), които да позиционирате на заглавната страница на вашия уеб сайт.
УЕБ САЙТА ИЛИ ОТДЕЛНИ ЧАСТИ ОТ НЕГО НЕ РАБОТЯТ
Със сигурност сте попадали на различни уеб сайтове, които имат толкова елементи (повече или по-малко), които не работят и правят сайта по-малко функционален за аудиторията. Вашият сайт може и да не разполага с такива елементи, но той все още може и да не е достатъчно функционален за вашата аудитория. Истината е че е възможно да има и елементи на уеб сайт, за които дори и не подозирате, че са направили вашия уеб сайт по-малко функционален. Функционалността трябва да бъде от първостепенно значение за вас, за да бъдат улеснени потенциалните клиенти при приемането на информацията.
СТИЛА НА УЕБ САЙТА ВИ НЕ ОТРАЗЯВА ВАШАТА БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ
Запазването на консистентността на бранда е съществено значение за всеки бизнес.
ВАШИЯТ САЙТ НЕ Е АДАПТИВЕН (НЕ ПРИТЕЖАВА RESPONSIVE DESIGN)
Повече от 17% от трафика към уеб сайта ви идва от мобилни устройства. Ако не разполагате с респонсив дизайна на вашия уеб сайт, то вероятно губите доста голяма част от потенциалните си клиенти. Хората, които използват основно своите мобилни устройства, ясно посочват че искат да получават най-доброто потребителско преживяване, чрез своите мобилни устройства и ако все още нямате респонсив дизайн за вашия сайт е време да се замислите върху него.
ИСКАТЕ ДА ПОДОБРИТЕ СВОЕТО ОНЛАЙН ПРИСЪСТВИЕ.
Да притежавате уникално и полезно съдържание на вашия уеб сайт помага, както в задържането на вниманието на аудиторията, така и при SEO оптимизацията на вашия уеб сайт. Така че, ако планирате редизайн основно в съдържанието на вашия уеб сайт, то трябва да бъде така написано, че да направи вашия уеб сайт лесен и увлекателен за четене, но и да спомага за неговата откриваемост в Google.
ВАШИТЕ КОНКУРЕНТИ СА ПО-ДОБРЕ ВИЗУАЛНО ПРЕДСТАВЕНИ ОНЛАЙН.
Ясно е, че не е необходимо да правите промяна във вашия уеб сайт всеки път когато някой от вашите конкуренти направи промяна в своя. Но ако забележите, че той прави промени, след което се класира по-добре в Интернет пространството, то тогава е добре да помислите за промяна и във вашият сайт.

Също така ако прекарате известно време в сайта на ваш конкурент и осъзнаете, че чрез своя сайт, той успява да предаде своите предимства, да изложи информацията по по-атрактивен начин в сравнение с вас, със сигурност е време да се замислите за осъществяване на редизайн на вашия уеб сайт.

Все пак сайта е създаден да представи и помогне на вашия бизнес и ако той не успява да направи това, то тогава трябва да се определят причините поради, които не успява и да се предприемат конкретни мерки за отстраняването им.

ЕТАПИ ПРИ ИЗВЪРШВАНЕТО НА РЕДИЗАЙН НА УЕБ САЙТ • ПРОУЧВАНЕ НА КОНКУРЕНТНАТА ОНЛАЙН СРЕДА

 • ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ОТЛИЧИТЕЛНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА НОВИЯ ДИЗАЙН

 • ИЗВЪРШВАНЕ НА SEO ОДИТ

 • ЗАПАЗВАНЕ ИНДЕКСА НА ЧЕЛНИТЕ МЕСТА В SEO КЛАСИРАНЕТО

 • ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТ ЗА НОВАТА ВИЗУАЛНА СТРУКТУРА НА САЙТА

 • АКТУАЛИЗИРАНЕ НА CMS СИСТЕМАТА

 • СЕГМЕНТИРАНЕ И СТРУКТУРИРАНЕ НА ТЕКСТОВОТО СЪДЪРЖАНИЕ

 • ПОДГОТВЯНЕ НА ВСИЧКИ ГРАФИЧНИ ЕЛЕМЕНТИ НА САЙТА

 • ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПРОЕКТА

 • ФИНАЛНИ ТЕСТОВЕ

 • SEO ON-PAGE ОПТИМИЗАЦИЯ

 • ЗАПОЗНАВАНЕ НА КЛИЕНТА С НОВАТА CMS СИСТЕМАРЕАЛИЗИРАНИ ОТ НАС УЕБ ПРОЕКТИ


 • Mcdonalds Bulgaria
 • sense of style
 • Инстал Инженеринг лого
 • Bulgaria news logo design
 • Лого дизайн медицински център д-р Емилия Петкова
 • Victoria Help

Заявете безплатен преглед на вашият настоящ уеб сайт от ТУК като посочите вашите контактни данни за обратна връзка и адреса на уеб сайта, а ние ще изготвим кратко становище за текущото състояние на уеб сайта и конкретна ценова оферта за редизайн.